menu  

 

Jaarverslag 2019 DPA Professionals

 

DPA is een beursgenoteerd detacheringsbedrijf. DPA richt zich op het detacheren van jonge professionals bij bedrijven, overheden en non-profit organisaties. DPA heeft een breed scala aan vakgebieden zoals Banking & Insurance, Engineering & Consultancy, Finance & Control, IT, Legal, Marketing, Public, Supply en Chain & Procurement.

 

Sinds 2012 ben ik actief voor DPA als (zzp-) grafisch ontwerper. Wat begon met een restyling van het logo groeide uit tot een jarenlange samenwerking waarbij ik heb meegewerkt aan de ontwikkeling van de huisstijl van DPA. Dat resulteerde o.a. in het maken van de verschillende jaarverslagen van DPA.

 

Hiernaast enkele voorbeelden van jaarverslagen die ik met plezier heb gemaakt. Inmiddels heb ik verschillende uitingen binnen het nieuwe visuele concept van DPA ontwikkeld en uitgewerkt. In samenwerking met het brandteam van DPA heb ik een aantal maanden mee kunnen kijken met ontwerpbureau Today terwijl zij de nieuwe merkidentiteit voor DPA ontwikkelde. Aan de hand van deze nieuwe merkidentiteit heb ik hun huisstijl uitgebreid met diverse brochures, banners, infographics, flyers, kaartjes, iconen en posters.